Naše specialita - chalva
Tato zdravá pochoutka je připravována z vysoce kvalitních přírodních komponentů, kde základní surovinou jsou rozemletá sezamová nebo slunečnicová semínka, která se namelou a smíchají s medem nebo cukrovým sirupem. Podle místních zvyklostí se do hmoty přidávají pistácie, mandle, skořice, kardamon, rozinky, různé oříšky atd.
Další >> léčiva >>

Cholosas - ХОЛОСАС

objednávací číslo: b000910
120 Kč/ks (balení po 250ml)
extra koncentrát
tato varianta momentálně není skladem
ks
Cholosas - ХОЛОСАС

Informace o produktu

Přírodní koncentrovaný šípkový sirup Cholosas

obsahuje extrakt šípku bez konzervantů a barviv s kyselostí více než 3,5% (v přepočtu na kyselinu jablečnou) a cukr v poměru (g) 1:1,5. Je to hustá, sirupová tekutina tmavě hnědé barvy, příjemné sladkokyselé chuti se specifickou vůní.

Vlastnosti: Žlučopudný prostředek, zesiluje tvorbu žluči a žlučových kyselin. Účinek je způsobený obsahem kyseliny askorbové, vitamínem P a C, karotenem a jinými látkami.

Použití: Cholosas se doporučuje při zánětech žlučníku, nedostatečném vylučování žluči, cholangitech, chronických hepatitidách. V případě potřeby se může užívat při C a P hypovitaminózách.

Země původu: Kazachstan

ХОЛОСАС (Cholosasum). Сироп, приготовленный из сгущенного водного экстракта плодов шиповника и сахара. Сиропообразная жидкость темно-коричневого цвета, кисло-сладкого вкуса, своеобразного запаха. Принимают внутрь при холецистите, гепатите. Назначают детям по 1/4 - 1/2 чайной ложки, взрослым - по 1 чайной ложке 2 - 3 раза в день. Форма выпуска: во флаконах по 300 г.

Další produkty z naší nabídky:

 
Copyright © 2008 Smitka developmentwww stránky, SEO optimalizace a marketing