Naše specialita - chalva
Tato zdravá pochoutka je připravována z vysoce kvalitních přírodních komponentů, kde základní surovinou jsou rozemletá sezamová nebo slunečnicová semínka, která se namelou a smíchají s medem nebo cukrovým sirupem. Podle místních zvyklostí se do hmoty přidávají pistácie, mandle, skořice, kardamon, rozinky, různé oříšky atd.
Nápoje >> Sahlab >>

Sahlab nápoj

objednávací číslo: b000170
39 Kč/ks (balení po 100 g)
tato varianta momentálně není skladem
ks
Sahlab nápoj

Informace o produktu

Sahlab nebo salep, sahlep Sahleb, Saloop, Bahlaba, سحلب, səhləb, σαλέπι, salepi

je sladký nápoj pocházející z Libanonu, ale i jiných arabských zemí, nemá sice nic společného s českým pudinkem, ale laicky se dá k jeho vzhledu a chuti vzdáleně přirovnat.
Je to však 100% přírodní produkt bez škrobů, barviv a konzervantů aj přísad a je také tak podáván v čajovnách jako velmi chutný nápoj neboť jeho užití není jen jako kaše, ale především jako nápoj lahodné a povbuzující chuti pro dospělé i děti u kterých je stále častěji oblíben. Je možné jej dochucovat mletou skořicí, mletým kakovým bobem, vanilkou atd. Není potřeba doslazovat avšak při řidčí konzistenci se může dosladit vanilkovým cukrem. Pro svou nevšední příchuť si získal své příznivce již po celém světě.

Složení: cukr, aroma sahlab.

Země původu: LIBANON

Výrobce: Abido

Balení: sáček 100g

Další produkty z naší nabídky:

Mimolette
Mimolette
490 Kč/kg
 
Copyright © 2008 Smitka developmentwww stránky, SEO optimalizace a marketing