Naše specialita - chalva
Tato zdravá pochoutka je připravována z vysoce kvalitních přírodních komponentů, kde základní surovinou jsou rozemletá sezamová nebo slunečnicová semínka, která se namelou a smíchají s medem nebo cukrovým sirupem. Podle místních zvyklostí se do hmoty přidávají pistácie, mandle, skořice, kardamon, rozinky, různé oříšky atd.
Další >> Mléčné výrobky >>

BLEU AUVERGNE

objednávací číslo: b001392
BLEU AUVERGNE

Informace o produktu

BLEU AUVERGNE

Tento sýr náleží do skupiny vynikajících francouzských sýrů s vnitřní modrou plísní. Je vyráběn z pasterovaného kravského mléka. Pochází z centrální oblasti Francie. Bleu d'Auvergne se vyznačuje velmi pikantní a smetanovou chutí.

Značka Cantorel je Bleu d´Auvergne vyráběné firmou Les Fromageries Occitanes oproti konkurenci klasickou metodou a to místo namáčení vytvarovaných koláčů do solné lázně nanášení sole na povrch sýra, tak jak se dříve dělávalo při malovýrobě. Uvedený způsob konzervace dává tomuto sýru výraznější, ale přitom i jemnější chuť. Vzniklá modrá plíseň na povrchu se před jeho expedicí odstraňuje. Zejména dodržování délky zrání umožňuje dosažení vyváženého prozrání a plnosti chuti.

Balení: 12x125g
Země puvodu: FRANCIE

Další produkty z naší nabídky:

 
Copyright © 2008 Smitka developmentwww stránky, SEO optimalizace a marketing